fbpx

Maatschoenen ontwerp Floris van Bommel

04 jun 19

Een onvergetelijke huwelijksdag, daar horen op maat gemaakte schoenen bij! Daar werken wij natuurlijk graag aan mee en zijn samen op zoek gegaan naar het perfecte paar schoenen.

 

De klant had een inspiratiefoto van een paar schoenen van Floris van Bommel. Op basis daarvan zijn we het ontwerp gaan ontwikkelen met de medewerking van Floris.

 
Inspiratie klant
Voorstel patroon Floris van Bommel
 

Floris van Bommel leverde ons een prachtig stuk leer met een witte basis. Daar is met een digitale printer een zwart patroon op gedrukt, daarna is er een fijne lizard prent ingedrukt. Dit is afgewerkt met grijze en blauwe spetters die met de hand zijn aangebracht en op het leer liggen. Deze spetters zijn van glazend lakmateriaal, wat een mooi contrast aanbrengt.

 

De schoenen zijn volledig op maat gemaakt voor de klant, waardoor de pasvorm geheel aansluit op de voet. Om het helemaal af te maken hebben we een bijpassende riem gemaakt.

 

One Comment

  • Jeanet Heijnen

    Mijn man heeft een orthese en loopt door tot onder zijn voet. Hij wil ook graag mooie schoenen. De schoenen van van Bommel zijn prachtig. Maken jullie wel vaker schoenen in samenwerking met van Bommel?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.