Voetencentrum Fijner Lopen is sinds 2012 actief in Oldeberkoop en wijde omgeving.

Als SEMH-gecertificeerd bedrijf hebben wij leveringscontracten met alle ziektekostenverzekeraars. Dat betekent dat wij de declaraties van uw orthopedische schoenvoorziening voor u uit handen kunnen nemen en direct bij uw zorgverzekeraar kunnen indienen.

Bij voetencentrum Fijner Lopen staat u als klant centraal. We nemen de tijd voor u en doen ons uiterste best zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen. Uiteraard kan u van ons helder en duidelijk advies verwachten. Onze eerste consulten zijn kosteloos en vrijblijvend.

Voetencentrum Fijner Lopen onderhoudt nauwe banden met Revalidatie Friesland en werkt samen met revalidatieartsen, orthopedisch chirurgen en reumatologen in het Tjongerschansziekenhuis in Heerenveen, Nij Smellinghe in Drachten en het Isala Diaconessenhuis in Meppel. Ook is er veelvuldig contact met huisartsen, fysiotherapeuten en pedicures in onze regio.

We zijn gevestigd in de dorpskern van Oldeberkoop. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Alle voorzieningen zijn gelijkvloers. Fijner Lopen is elke werkdag geopend van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. We werken graag op afspraak: meestal kunt u binnen een week bij ons terecht.

Geef uw voeten de aandacht die ze verdienen

Bekijk de vele mogelijkheden die Fijner Lopen kan bieden. Neem ook een kijkje in onze webshop.

Webshop

Waarom Fijner Lopen.

Advies

Van uw hulpvraag tot bijbehorende procedures.

Expertise

Kwetsbare voeten, elke stap weer met plezier en vertrouw

Praktijk

Vraag een consult aan en bezoek onze praktijk.

Totale voetzorg

Het complete voet- en schoenverzorgingspakket.  

Webshop

Shop online Dr. Comfort - kwaliteit, comfort en stijl.

Neem contact op.