Sinds 1 september 2018 is Raimond Nieboer onze nieuwe collega. Raimond beschikt over alle relevante diploma’s en zal alle voorkomende werkzaamheden gaan uitvoeren. U zult Raimond dan ook ontmoeten in onze paskamers of op locatie.

Daarnaast ligt Raimonds hart bij het ambacht en dus zal hij regelmatig in de werkplaats te vinden zijn.

Onder het motto “Ambachtelijk maar niet Achtelijk” is hij ook verantwoordelijk voor het toenemende gebruik van de computer bij het digitaal ontwerpen en maken van onze ortheses, inlays en leesten.

Raimond heeft een lange staat van dienst in de orthopedie. We zijn er van overtuigd dat hij helemaal past in onze bedrijfscultuur waar tijd voor onze klanten en kwaliteit van onze producten zo belangrijk zijn. Raimond werkt full-time bij Fijner Lopen.

Raimond woont samen en heeft een dochter.