fbpx

Confectieschoenen

Fijner Lopen biedt naast orthopedisch schoeisel ook maatservice voor confectieschoenen.

Om de juiste maat te nemen worden uw voeten onderzocht en gemeten. Aan de hand van de meetresultaten worden passchoenen geselecteerd. Deze passchoenen heeft Fijner Lopen in huis. Samen met de maatnemer bepaalt u of de pasvorm en maatvoering voldoen aan de eisen. Dat betekent dat u links en rechts verschillend kunt bestellen in lengte en in wijdte, ook wel “onparen” genoemd.

Vervolgens kiest u uit de bij Fijner Lopen aanwezige modellen welk model er voor u gemaakt gaat worden. Fijner Lopen bewaart uw maatgegevens zodat u altijd kunt nabestellen.

U heeft keuze uit verschillende fabrikanten.

Dames en Heren

Voor Dames en Heren is er de comfortschoenenlijn van Dr. Comfort met vlotte eigentijdse modellen, huisschoenen en pantoffels, sportschoenen en geklede schoenen. De maten gaan van maat 36 tot en met 54 en zijn leverbaar in 3 wijdtematen. Afhankelijk van uw keuze is de levertijd 1 tot 2 weken. De prijs is afhankelijk van het model ca. €190,00.

Heren

Van het Belgische topmerk Ambiorix voert Fijner Lopen een prachtige collectie klassieke en moderne herenschoenen onder de naam Personal Pair. Deze schoenen worden op ambachtelijke wijze gemaakt uit de beste materialen. Wij kunnen ook riemen in de kleur van uw schoenen leveren en ook cederhouten schoenspanners op maat behoren tot de mogelijkheden. De maten gaan van 38 tot en met 50 in 4 wijdtematen. De levertijd bedraagt ca. 6 weken. De prijs is afhankelijk van het model ca. € 350,00.

Dames

Dameslaarzen bestelt Fijner Lopen bij het Nederlandse bedrijf JJ. Uit de collectie kunt u kiezen uit vele trendy en klassieke modellen die gemaakt worden naar uw kuit- en voetmaten. De voetmaten gaan van maat 36 tot 46 waarbij de kuitmaat in 8 maten te bestellen is. De levertijd is afhankelijk van het model en bedraagt ca. 2-6 weken. De prijs is afhankelijk van het model ca. € 200,00 tot € 300,00.

Voor alle schoenen geldt een garantietermijn van 3 maanden op de pasvorm en 6 maanden op de technische uitvoering.